Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana, portes obertes a les empreses agroalimentàries de l’Alt Penedès

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en col·laboració amb les empreses agroalimentàries de la comarca, els restaurants del projecte El Penedès, tasta’l i la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, ha organitzat unes jornades de portes obertes per conèixer el procés d’elaboració dels productes per part de les empreses i poder-los degustar en els restaurants.

15 empreses s’han afegit a aquesta nova iniciativa entre les quals hi ha la cervesa artesana Ales Agullons, diversos cellers i caves, el Forn de Pa i Pastisseria El Bolet o la Mel Castell de Penyafort. Les jornades se celebren aquest dissabte i diumenge, des de les 9 del matí fins a les 6 de la tarda.
A més de les empreses elaboradores que obriran les seves portes al públic, 10 restaurants de Vilafranca, Sant Sadurní i els Monjos oferiran un menú especial elaborat amb els Productes de la Terra.
Tota la informació detallada sobre el cap de setmana de portes obertes a les empreses agroalimentàries de l’Alt Penedès es pot consultar al web del Consell Comarcal, www.ccapenedes.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: