Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

202 assistents a la II Caminada Popular en benefici de la Marató de TV3 pels Pèlags de Vilobí i els voltants

El passat diumenge, 15 de novembre, va tenir lloc la II Caminada Popular en benefici de la Marató de TV3, pels municipis de Vilobí i Font-rubí. La caminada va ser organitzada pel Centre Excursionista del Penedès, Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, l’Institut d’Estudis Penedesencs i l’Agrupament Escolta Pere II i Santa Maria de Foix. Va comptar amb la col·laboració de la Masia Vallformosa.

Es va fer un recorregut per conèixer el municipi de Vilobí, on es troba l’espai natural dels Pèlags, i també es va passar pel nucli medieval de Grabuach i el bosc de les Graus, dins el municipi de Font-rubí.
En arribar als Pèlags, va haver hi una breu xerrada de geologia sobre els talls que van aparèixer a conseqüència de l’activitat extractiva de guix que es remunta a l’època romana i que ha estat pròpia de Vilobí fins fa pocs anys.
La Marató de TV3 del 2015 està dedicada a l’obesitat i la diabetis amb efectes per a adults i nens. Era una ocasió per conscienciar-nos tots plegats per millorar els nostres hàbits alimentaris i fer més exercici. Van participar-hi 202 caminants, de totes les edats.
La recaptació va ser superior a l’any passat, i l’aportació que es farà a la Marató de TV3 serè de 981,50 €.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: