Dimecres, 12 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vuit estudiants alemanys estan coneixent els costums i la cultura dels catalans a través d’un intercanvi amb alumnes de l’Institut Milà i Fontanals

Els vuit estudiants i tres professors provenen d’un institut de la ciutat alemanya de Lehre, situada a prop de Hannover. Són alumnes de 14 i 15 anys que estan a l’Alt Penedès des de dimecres, allotjats a casa d’alumnes de segon de batxillerat de l’institut Milà i Fontanals.

Els estudiants de l’institut vilafranquí van ser al maig a Alemanya i aquesta és la tornada de l’intercanvi, que els està resultant molt enriquidor tant per millorar les seves competències comunicatives com per aprendre dels costums i la cultura.

La regidora d’ensenyament Meritxell Montserrat valorava ahir durant la recepció dels estudiants alemanys a l’Ajuntament de Vilafranca aquest tipus d’intercanvis.

Els estudiants vilafranquins ens explicaven com estan vivint l’experiència. La Maria Tarrada i el Xavier Atset són alumnes de segons de batxillerat del Milà.

Per la seva part, els estudiants alemanys comentaven quin és el seu dia a dia durant aquest intercanvi que s’allargarà fins dimecres i també ens explicaven que estan al cas de la situació política que viu Catalunya actualment.

L’institut Milà i Fontanals i l’institut de Lehre mantenen una estreta relació des de fa més de 10 anys. D’altra banda, està previst que el centre vilafranquí rebi un altre grup d’alumnes, aquest cop de la ciutat agermanada de Bühl, a finals de mes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: