Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una vintena de persones aprenen els secrets de les llengüetes de doble canya amb el taller que ha impartit Jordi Comas a Vilafranca

Dissabte al matí una vintena de persones, entre alumnes i professors de l’escola de música Maria Dolors Calvet de Vilafranca, van participar en el taller que a l’auditori de la mateixa escola va impartir Jordi Comas.

Es tracta d’un apassionat dels instrument de canya, constructor i expert que va transmetre els seus coneixements de manera molt entretinguda i didàctica en la part més teòrica del taller. Francesc Sans, professor de l’Escola Municipal de Música i un dels participants en el taller, comentava que la intenció era oferir eines als assistents per tal de conèixer millor una part tant important de l’instrument, la que el fa sonar.

En una segona part més pràctica, els participants van poder començar a fer les seves inxes, o canyes, i perdre la por a manipular-les i fer-se-les al seu gust.

La vintena de participants, tots ells instrumentistes i estudiants de l’escola, van poder compartir també amb en Jordi Comas les seves preocupacions, curiositats, o maneres de fer a l’hora de conservar les inxes, ajustar-les i fins i tot construir-les.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: