Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una delegació de la ciutat xinesa de Yiliang ha visitat Vilafranca

Una delegació de 6 persones representants de la ciutat xinesa de Yiliang, de la província de Yunnan, encapçalada pel seu alcalde, Xi Fu, i formada per diversos directors de departament, va visitar divendres Vilafranca per conèixer projectes i experiències en els àmbits de la cultura, el turisme i la promoció econòmica.

Vilafranca ha estat l’única ciutat de l’Estat Espanyol que visita aquesta delegació. Segons explicava l’alcalde de Yiliang, una ciutat de 430.000 habitants, la visita ha estat motivada pel l’atractiu de la indústria del vi i la tradició dels castells humans.
La delegació xinesa va ser rebuda a l’Ajuntament per l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Promoció Exterior, Joan Manel Montfort.
Per la seva banda, l’Alcalde Pere Regull va afirmar que són interessants aquests contactes amb països emergents com la Xina. Posteriorment a la recepció, les dues delegacions van mantenir una reunió de treball per aprofundir els termes d’uns possible relació en el futur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: