Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torres i els Castellers de Vilafranca signen un conveni de col·laboració per crear sinèrgies entres les dues entitats

Gràcies a aquest acord, Torres ofereix suport econòmic a la colla castellera en les seves actuacions, especialment les que realitzarà a principis de novembre a Shanghai com a participant a la setmana catalana que acollirà la ciutat xinesa, on Torres es va instal·lar fa més de quinze anys.

Avui, Torres és la segona importadora més gran del país asiàtic en el rànquing de la distribució tradicional, amb 300 col·laboradors, i una de les marques més reconegudes pels consumidors xinesos.

Per la seva banda, els Castellers de Vilafranca donaran visibilitat a la marca Torres i participaran en actes organitzats pel celler, com la jornada solidària que se celebrarà al Centre de Visites de Torres de Pacs, a finals de novembre, en el marc de la Marató de TV3.

La signatura del conveni ha estat motivada sobretot per ser les dues entitats de Vilafranca, per la voluntat conjunta de difondre la cultura i tradicions catalanes i per la vinculació de Torres amb la Xina.

La relació dels Cellers Torres amb els Castellers de Vilafranca es va iniciar fa anys amb la creació del ‘Maridatge casteller’, una experiència turística que inclou una visita a Torres i al Vinseum, un sopar típic català i un assaig casteller, i que va ser premiada el 2013 com a millor experiència turística per la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: