Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles de Foix celebra aquest cap de setmana el 2n Festival Clownic i la Fira artesana

Pallassos, foodtrucks i cerveses artesanes, parades d’alimentació i d’artesans, teatre, exposicions, concerts, balls i una cercavila omplen dissabte i diumenge Torrelles.

Després de la gran rebuda del 1r Clownic, el festival torna amb 7 espectacles de carrer a càrrec de pallassos, acròbates o un concert a càrrec de Dàmaris Gelabert en el qual recorrerà les seves cançons més populars.
A més, pensant en els adults, dissabte al vespre programen l’espectacle Sex o no sex de la pallassa Virginia Imaz i el concert Reversions a tres bandes, com explica Mercè Bages, membre de la comissió de Fires.
Els espectacles s’aniran succeint durant els dos dies i a més, els Papanatas Band aniran apareixent quan menys s’ho esperin els visitants amb la idea que “el Clownic no pari”.
El festival es complementa amb la 26a edició de la Fira Artesana que incorpora una nova zona de foodtrucks o restaurants rodants, que se sumen a la mostra de cervesa artesana i a nombroses activitats, com destaca la regidora de Promoció Econòmica de Torrelles, Sira Carbó.
A banda d’aquestes activitats, també trobareu la 1a Trobada de
Volkswagen Classics Aircooled, una demostració de puntes de coixí, una caminada, i la trobada de motos antigues.
El Clownic i la Fira artesana se celebren a partir d’aquest dissabte a les 11 del matí i fins diumenge a les 8 del vespre, quan tindrà lloc la cloenda amb coca, cava i xocolata per a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: