Dijous, 24 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Regueiro i Montse Ríos esgoten les entrades dels dos passis de “Toca’m els boleros” per aquest dijous i divendres

Aquest dijous Cal Bolet acollia l’estrena de “Toca’m els boleros” amb les 240 entrades que es posaven a la venda en els dos passis, esgotades.

La bona rebuda ha sorprès els protagonistes: l’actor Toni Regueiro i la pianista Montse Ríos, que treballen junts per primera vegada en aquesta obra. Els dos estaven molt satisfets amb la resposta del públic.

L’obra neix a partir d’un personatge que Regueiro interpretava fent teatre a domicili.  Un cantant de boleros que tenia molt d’èxit entre el públic i que va pensar que es mereixia tenir un espectacle propi. A més, feia molt de temps que ell i la Montse Ríos tenien ganes de treballar junts, i Regueiro va pensar que aquest era l’espectacle ideal per tirar-ho endavant. Ríos, que no és actriu i que està acostumada a actuar en un tipus d’espectacle diferent, ha viscut l’experiència d’aquesta manera.

Després de treballar junts en aquest projecte no descarten fer-ho més endavant en algun altre muntatge, tot i que de moment no hi ha pensat i s’han centrat en que “Toca’m els boleros” sigui un èxit. De fet, de moment no tenen confirmats nous passis, però estan convençuts que es podrà veure en altres teatres. L’espectacle, de petit format i proper al teatre cabaret, va fer riure al públic en nombroses ocasions durant l’obra. L’escenari estava situat a baix, a la platea, amb la voluntat d’acostar-se encara més al públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: