Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Som Sant Sadurní organitza el II Cava Shopping Day i la XVI Mostra d’Artesans durant el Cavatast

L’associació prepara diverses activitats per aquest cap de setmana, coincidint amb la celebració del Cavatast i la Setmana del Cava, amb el suport de l’Ajuntament de la vila.

D’una banda consolida el segon Cava Shopping Day per diumenge dia 4 d’octubre, una jornada de Botigues obertes i Música al carrer, coincidint amb el festiu local d’obertura comercial autoritzada. Les botigues adherides al Cava Shopping Day obriran diumenge de les 11.00 del matí a les 8 del vespre i estaran senyalitzades amb un Tap de Cava que indicarà la seva participació al Cava Shopping Day. En total són vint-i-nou, set més respecte l’any anterior, les botigues participants en format de botiga al carrer que estaran situades al llarg de l’eix comercial.

Totes les botigues participants faran un 10% de descompte als clients que facin una compra el mateix dia 4 d’octubre. El descompte es donarà als clients que presentin el val del Cava Shopping Day. Com a novetat, se sortejarà una targeta regal de 100€eur el mateix dia 4 d’octubre entre tots el vals recollits a les bústies del cava shopping.

Som Sant Sadurní muntarà paral·lelament al llarg de tot el cap de setmana la tradicional mostra d’artesania que enguany arriba a la seva setzena edició. La mostra manté la seva ubicació a la plaça Nova per divendres a la tarda, dissabte i diumenge tot el dia. Una cinquantena de paradistes ocuparan la plaça aquests dies amb un ampli ventall de productes artesans i creacions úniques en ceràmica, tèxtil, argent, bronze, pell, fusta, pissarra, fil ferro, sabons i espelmes naturals, etc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: