Divendres, 15 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sílvia Isach participarà al Festival de la Llum de Berlín amb un mapping sobre la Porta de Brandenburg

Des d’aquest divendres i fins al 18 d’octubre tindrà lloc a Berlín un dels festivals de la llum més coneguts a nivell mundial: el Berlin Festival of Lights.

En la seva 11a edició i coincidint amb l’any internacional de la llum, la direcció del certamen ha organitzat la primera competició de mapping en la que premien a sis artistes de tot el món pels seus vídeo mappings impactants i innovadors, que es projectaran sobre la Porta de Brandenburg durant 10 nits.

La riudebitllenca Sílvia Isach, coneguda també amb el nom de Sínoca, és una de les artistes que participaran a la competició. El mapping amb el qual ha estat seleccionada es titula “Berlin, Die Symphonie” i és un homenatge al film de Walter Ruttmann Berlin, Die Sinfonie der Großtadt, del 1927. L’obra representa un viatge d’un dia per l’art i la cultura de la capital alemanya.

Els sis finalistes estan repartits en dues categories i, segons el criteri del jurat, cadascun d’ells rebrà un premi en metàl·lic que es donarà a conèixer durant l’entrega de premis que tindrà lloc aquest divendres a la nit.

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

03:45
Vilafranca opina
Enquesta al carrer - Mas Albornà
04:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
04:30
Esport comarcal
Futbol. La Granada - Òdena

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: