Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní demana al Consejo Superior de Deportes suport per poder millorar les instal·lacions del pavelló de l’Atenenu Agrícola

Dimecres l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, es va reunir a Madrid amb el president del Consejo Superior de Deportes, Miquel Cardenal. Va fer-ho acompanyada per Dolors Montserrat, vicepresidenta tercera del Congrés dels Diputats; el president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua i el diputat Carles Campuzano.

El motiu principal d’aquesta reunió de treball va ser principalment sol·licitar el suport del CSD per a millorar les instal·lacions del pavelló olímpic de l’Ateneu Agrícola. Cardenal va reconèixer el pes i protagonisme del club sadurninenc en l’àmbit de l’hoquei patins a nivell estatal i va traslladar a l’alcaldessa i la resta de persones presents a la trobada el compromís de l’organisme a cercar fórmules per permetre a l’entitat seguir competint en les millors condicions. El pavelló de l’Ateneu va ser construït a principis de la dècada dels 80, i va ser seu olímpica en els Jocs Olímpics de Barcelona en la modalitat d’hoquei patins. Ja fa anys que requereix una important remodelació de les seves instal·lacions, per tal de modernitzar-les i adequar-les a la normativa esportiva i en matèria de seguretat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: