Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Poble Actiu-CUP dels Monjos critica que la fallida posada en marxa del Centre de dia es transforma en un centre per a l’emprenedoria

Aquest divendres s’inaugura a Els Monjos el nou centre dedicat a l’emprenedoria social.

En un comunicat el grup municipal Poble Actiu-CUP aplaudeix que s’aposti per l’economia solidària, per l’emprenedoria social i per projectes amb vocació transformadora, tot i que posa de relleu que el que s’està venent com un gran projecte social és un pedaç per donar una funció a un espai que havia de ser un Centre de dia per a la gent gran.
Poble Actiu-CUP recorda que l’edifici es va construir per oferir el servei de Centre de Dia a 25 persones i que també inclou habitatges de protecció social que s’havien de destinar a persones grans i que al final han estat adjudicats tant a grans com a joves, per manca de demanda suficient per part de la gent gran del municipi.
Des de Poble Actiu-CUP de Santa Margarida i els Monjos afirmen que aquest cas és “molt il·lustratiu i exemplar” de la manera de gestionar que ha tingut els darrers anys l’equip de govern del PSC, amb “una clara manca de planificació i previsió”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: