Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pilar Cavero, serà investida dissabte nova Jove d’Honor del Cava

La Confraria del Cava Sant Sadurní acollirà aquest dissabte, a partir de les 9 del vespre, el 30è Sopar Jove del Cava. Per aquest any, els Joves Confrares s’han proposat reinventar la iniciativa donant-li un toc fresc i proper. Com ja és habitual, en el transcurs de la cerimònia es reconeixerà l’honor i els mèrits de nous joves divulgadors de la cultura del Cava.

Pilar Cavero, formada al ESHOB, millor summiller 2013, nominada al premi nacional de gastronomia 2014, i ex-integrant de l’equip del Celler de Can Roca rebrà la distinció de Jove d’Honor del Cava.

Per la seva banda, Ruth Troyano, Xavier Roig, Núria Martí, Pere Massana, Marta Sanahuja, Ernest Gili i Patricia de Golferichs també seran reconeguts com a Joves de Mèrit del Cava per la seva tasca en el sector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: