Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pep Puig recuperarà l’ànima del cinema Bogart a través d’una instal·lació acústica

El proper dimecres a les 8 del vespre s’inaugura la instal·lació acústica de Pep Puig “Sento unes veus. Un cinema sense sostre” al solar de l’antic cinema Bogart. La instal·lació es basarà en les veus de pel·lícules cinematogràfiques. Es tracta de l’homenatge que el realitzador penedesenc vol retre a la desapareguda sala de cinema vilafranquina.

Cada dimecres, de vuit a nou del vespre, fins a finals de desembre, la instal·lació farà que tots els vianants que passin per l’antic cinema Bogart, entre el carrer General Prim i d’en Coll de Vilafranca, escoltin diàlegs de les pel·lícules que es van projectar en aquest cinema quan estava actiu. Les pel·lícules escollides són, entre altres, El cielo sobre Berlín de Wim Wenders, Con la muerte en los talones d’Alfred Hitchcock, El Gatopardo de Luchino Visconti, o El apartamento de Billy Wilder.
La inauguració de la instal·lació tindrà lloc davant del solar del carrer Coll, número 19, de Vilafranca.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: