Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pep Puig homenatja l’antic cinema Bogart amb una instal·lació acústica

Fins a finals de desembre, cada dimecres al vespre al solar de l’antic cinema Bogart de Vilafranca se sentiran veus de clàssics del setè art.

D’aquesta manera, el realitzador penedesenc Pep Puig ret homenatge a la desapareguda sala de cinema vilafranquina que tantes hores de felicitat va proporcionar als penedesencs durant 23 anys.
Amb el nom Sento unes veus. Un cinema sense sostre, Pep Puig ha creat una instal·lació acústica i efímera que permetrà als vianants que passin per l’antic cinema Bogart escoltar els diàlegs de 12 pel.lícules que s’hi havien projectat. Cada dimecres, de 8 a 9 del vespre, es podrà escoltar un fragment d’un film diferent.
Totes se sentiran en versió original, tal com es van projectar al Bogart, i inclouen directors com John Houston, Buñuel, Orson Welles, Wim Wenders, Billy Wilder o Stanley Kubrick.
Amb Sento unes veus, Puig també vol agrair al desaparegut Francesc Olivella i la seva família tots els regals que ens van fer en forma de cinema.
Aquestes 12 hores de diàlegs van començar ahir amb El falcó maltès de John Houston, protagonitzada per el llegendari Humphrey Bogart, que
donava nom al cinema que tan bones estones va proporcionar a diverses generacions de vilafranquins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: