Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès organitza el curs de nivell superior de català

Un any més, Òmnium Alt Penedès en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza el curs de nivell superior de català C2, abans anomenat nivell D.

Aquest curs permet presentar-se a la prova per obtenir el certificat de la Direcció General de Política Lingüística que acredita aquest nivell de llengua.
La durada del curs és de 90 hores, distribuïdes en 36 sessions de dues hores i mitja cadascuna, els dilluns i dimecres de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre.
El curs del nivell C2 se centra, sobretot, en la redacció de textos, com explica Teresa Casanellas del Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès.
Les classes començaran el dilluns 23 de novembre i finalitzaran el 25 d’abril del 2016 i tindran lloc a la seu d’Òmnium, a la plaça Penedès número 3, 2a planta de Vilafranca. El preu del curs és de 260 euros i se’n pot fraccionar el pagament.
Les inscripcions es fan al Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès al carrer de Pere el Gran número 32 de Vilafranca, al telèfon 93 890 61 79 o escrivint un correu a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: