Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Orfeó Català actua aquest dissabte a l’Auditori de Vilafranca

Dirigit per Josep Vila, l’Orfeó Català oferirà un concert amb fragments del Rèquiem Alemany de Brahms en la seva versió per a piano a quatre mans, amb l’acompanyament dels pianistes Josep Surinyac i Jordi Armengol. A més, l’Orfeó interpretarà algunes de les cançons per a cor i piano i diverses peces del nostre repertori tradicional.

El concert, que té lloc dissabte a les 7 de la tarda, forma part dels actes de la Capital de la Cultura Catalana Vilafranca 2015 i compta amb la col·laboració dels Castellers de Vilafranca que han preparat una sorpresa final. Els Verds ja van col·laborar amb l’Orfeó, l’any passat, participant en la gravació del seu espot nadalenc i van tornar al Palau de la Música Catalana per participar en el concert de Sant Esteve.
Les entrades per al concert de l´Orfeó Català costen entre 16 i 18 euros anticipadament i de 18 a 20 euros a taquilla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: