Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Exposició “Amarg, dolç i suau – Infants sahrauís: tres tes, tres realitats” es podrà veure a l’hospital de Vilafranca

Des de la propera setmana i fins a finals de novembre l’ACAPS Wilaia Alt Penedès mostra l’exposició “Amarg, dolç i suau – Infants sahrauís: tres tes, tres realitats”, al passadís de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Del 27 d’octubre al 29 de novembre, es podrà veure en el marc de Solidaritats.

L’exposició “Amarg, dolç i suau” sorgeix a partir del llibre de contes sahrauís escrit per Marta Fos i Miquel Cartró, amb il·lustracions de Mònica Pinyol, editat per l’ACAPS Wilaia Alt Penedès, suport de l’Ajuntament de Vilafranca i del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. És una exposició molt visual, amb 26 plafons, que incorporen les il·lustracions del llibre i textos adaptats dels tres contes. El llibre explica la realitat quotidiana dels infants sahrauís als tres territoris on viuen: al Sàhara Occidental ocupat pel Marroc, als campaments de refugiats a Algèria i als territoris sahrauís alliberats pel Front Polisario.

L’exposició i el llibre de contes tenen l’objectiu de ser una eina per informar, sensibilitzar i difondre la realitat dels infants sahrauís i alhora fomentar valors solidaris i empatia cap als nens i les nenes, víctimes innocents i vulnerables en els conflictes armats. Els infants sahrauís i tots els infants del món han de poder viure lliures, en pau i créixer en plenitud, com reconeix la Declaració Universal dels Drets dels Infants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: