Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les VIII Jornades lúdiques Juguem! tornen a Vilafranca aquest cap de setmana

Organitzades per l’associació juvenil i Club de rol La Casa dels Estranys i ADALT amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de Vilafranca, les
Juguem! es realitzen dissabte i diumenge al Pavelló Firal de la Zona Esportiva.

Durant els dos dies, els assistents trobaran un gran ventall d’activitats relacionades amb el món del joc com jocs de taulell i cartes, jocs de rol, wargames, tallers i jocs esportius. Qualsevol tipus de joc té cabuda a les Juguem!, sempre que sigui en grup. A més, també hi haurà presentacions de les principals novetats del mercat i torneigs de diferents jocs de taula.
A la zona dedicada als tallers, botigues especialitzades de Vilafranca realitzaran activitats pels més petits que s’acostin a les jornades i també hi es trobaran els protagonistes d’Star Wars amb un diorama per fer-se fotos i un scalextric de la saga.
L’accés a les jornades és gratuït i els seu horari és de 2/4 d’11 del matí a les 10 de la nit ininterrompudament. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult. Com a serveis complementaris, enguany a l’exterior, a l’entrada del recinte, hi haurà instal·lada una foodtruck.
Amb una assistència de més de 2.000 persones en les últimes edicions, les Juguem! s’alcen com un referent en el món dels jocs, tant a Catalunya com a la resta de l’Estat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: