Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres d’instal·lació d’una bàscula a la Deixalleria de Sant Sadurní restringirà la rebuda de residus aquest mes d’octubre

Del 5 al 26 d’octubre es duran a terme a la Deixalleria municipal de Sant Sadurní les obres d’instal·lació d’una bàscula a l’entrada principal del recinte, les quals modificaran el funcionament habitual del servei, atès que s’habilitarà una entrada secundària però es restringirà la quantitat de deixalles que s’hi pot dipositar.

Per aquest motiu, des del servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní es demana a la ciutadania i especialment a comerços i constructores que durant aquests dies utilitzin el servei de la deixalleria només si és indispensable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: