Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les llistes del cens electoral per a les eleccions generals del 20D es podran consultar del 2 al 9 de novembre

D’acord amb l’article 39.2 de la Llei orgànica del règim electoral general vigent, l’Ajuntament posa a disposició de les persones interessades un servei de consulta sobre la seva inclusió en el cens, de cara a les eleccions del proper 20 de desembre, però no és permesa la realització de consultes generals de les llistes del cens.

Les reclamacions per errors o per exclusió indeguda del cens es poden presentar en el mateix Ajuntament. Cal aportar el DNI, el passaport o el permís de conduir, i s’ha d’utilitzar un imprès normalitzat que es facilitarà gratuïtament.

En el mateix període, al web de l’Ajuntament (www.vilafranca.cat) també es podrà comprovar si una persona resident a Vilafranca és inscrita en el cens electoral i el lloc on pot exercir el dret de vot, mitjançant la introducció del seu núm. de DNI.

La inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les eleccions generals del dia 20 de desembre, per la qual cosa és recomanable que es faci la consulta. S’aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s’hagin empadronat a Vilafranca, o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró, durant aquest any 2015.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: