Divendres, 5 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’artista visual Sílvia Isach guanya el segon premi del jurat al Festival de la Llum de Berlín amb el seu mapping a la porta de Brandenburg

Fins a aquest diumenge se celebra a la capital alemanya el Berlin Festival of Lights, un dels més coneguts a nivell mundial i que compta amb més de dos milions de visitants.

En aquesta edició, l’onzena, la direcció del festival ha organitzat la primera competició de mapping on es premiaven sis artistes de diferents nacionalitats pels seus vídeomappings projectats a la Porta de Brandenburg durant 10 nits. Durant l’entrega de guardons, divendres passat, la penedesenca Sílvia Isach va obtenir el segon premi del jurat, amb un premi de 3.000€ en metàl·lic, pel seu mapping inspirat en la pel·lícula “Berlin, Die Sinfonie der Großtadt” de Walter Ruttmann.

A banda del premi del jurat, el públic també pot veure online i votar cada dia, fins dissabte, el mapping que més li agradi a la web del festival http://festival-of-lights.de/en/1-berlinfestival-of-lights-award/

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: