Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca se centra en fer un inventari de recursos davant de la incertesa respecte la crisi dels refugiats

Segons els responsables de l’Àrea de Solidaritat i Cooperació, encara és molt difícil saber quantes persones refugiades arribaran a Vilafranca. Per això, l’ajuntament s’està centrant ara en fer un inventari de recursos per saber amb què pot comptar per quan arribi el moment de donar suport real a aquestes persones.

El consistori ha editat un full informatiu que, amb el títol Com puc donar suport a les persones refugiades?, recull les dades principals de les organitzacions que estan treballant in situ amb els refugiats. També informa del registre de suport a les persones refugiades, a través del qual qualsevol persona pot oferir-se a donar un cop de mà en el que pugui. De moment, l’ajuntament ha rebut una dotzena d’oferiments, de generals a molt específics, com un habitatge, una habitació o activitats de formació.

La celebració del Solidaritats 2015 i la seva incidència en la crisi dels refugiats pot contribuir a crear una major consciència ciutadana sobre aquest tema.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: