Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UEP crea un Grup de compra conjunta d’energia

Amb l’objectiu de reduir el cost de l’adquisició de l’energia, la Unió Empresarial del Penedès crea un Grup de compra per a la contractació i compra, via subhasta, de l’energia elèctrica i gasística.

Per tal d’ assolir aquest propòsit i generar una plataforma de compra el més àmplia possible, la patronal penedesenca demana la col·laboració del màxim nombre d’empreses.
Després de diverses reunions i estudis de viabilitat, la UEP ha pres la decisió d’iniciar el procés d’informació, consulta i pre-adhesió, sense cap tipus de cost o obligació, amb tots els associats que hi estiguin interessats. En aquesta primera fase, la UEP necessita conèixer el consum energètic de les empreses interessades per avaluar quin seria el seu estalvi anual si formés part del Grup de compra.
Una vegada feta la primera avaluació, en un termini de 30/45 dies, la UEP convocarà una reunió informativa on exposarà amb el màxim de detall el procediment a seguir, el sistema de gestió i l’estalvi que obtindria cadascuna de les empreses pre-adherides.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
03:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: