Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova presidenta de la Mancomunitat Penedès Garraf garanteix una gestió transparent i més participativa

La convergent Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles des del 2011, vicepresidenta segona del Consell Comarcal del Garraf i consellera nacional de CDC ha estat escollida per unanimitat presidenta de la Mancomunitat Penedès Garraf.

En la seva presa de possessió, celebrada ahir a Vilafranca, Rosa Huguet ha afirmat que “el nou equip de govern té una clara voluntat de respondre a les necessitats dels municipis, des d’una gestió transparent i més participativa”.
Huguet ha apostat per la unitat per a tirar endavant projectes de promoció econòmica, la gestió de les aigües, dels residus o dels animals abandonats i s’ha compromès a fer un pas endavant amb la transparència i el compliment de la llei, després que la Sindicatura de Comptes detectés irregularitats en l’exercici del 2012.
Amb 34 anys d’existència, la Mancomunitat Penedès Garraf està formada en aquest nou mandat per alcaldes o representants dels 33 municipis que la integren.
En el mateix ple s’han nomenat els representants dels municipis de Canyelles, Castellet i la Gornal, Castellví de la Marca, Santa Margarida i els Monjos, Sant Pere de Ribes, Vilafranca i Vilanova com a membres de la Comissió de Govern. El regidor vilafranquí Aureli Ruíz serà el vicepresident de l’Àrea de Serveis Centrals.
Rosa Huguet ja va ser la primera alcaldessa de Canyelles i ara, per primera vegada, una dona presideix la Mancomunitat Penedès Garraf.
Les primeres paraules de Rosa Huguet com a presidenta de la Mancomunitat Penedès Garraf han estat per destacar que “presta un servei importantíssim als municipis petits” i per posar-se “al servei de tots i cadascun dels municipis” que la integren.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: