Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove de Vilafranca no va reeixir en els intents de 3 de 7 amb l’agulla a la 5a edició de la Diada de la colla

Aquest dilluns, 12 d’octubre, es va celebrar la cinquena edició de la Diada de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca, que en aquesta ocasió comptava com a colles convidades amb l’actuació de les colles dels Castellers de Castelldefels, la Colla Jove de Castellers de Sitges i els Nois de la Torre.

Pel que fa a la colla local, i mantenint les dificultats que ha arrossegat tota la temporada, no va poder acomplir tots els objectius plantejats. Va començar la primera ronda assolint el que seria el seu castell més destacat. Van descarregar el tres de 7. A la segona ronda venia el repte més important per la colla, el 3 de 7 amb l’agulla. Una construcció que van haver de deixar en intent desmuntat, tot i intentar-la en dues ocasions consecutives. La segona ronda de la Jove de Vilafranca es va completar, finalment, amb una torre de sis. La sort no va acompanyar a la colla tampoc a la tercera ronda que van haver de deixar en un intent desmuntat de quatre de 7. Per acabar els vilafranquins van descarregar el pilar de 5.
Del conjunt de la diada els qui en van sortir més satisfets van ser els de la la Colla Jove de Castellers de Sitges, que van completar una bona actuació amb el cinc de 7, el quatre de 7 amb l’agulla i el quatre de 7, tots tres descarregats. Els Castellers de Castelldefels van sortir de plaça amb el tres de 7 carregat com a millor castell i els Nois de la Torre van descarregar castells de 6.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Hoquei en directe
Digittecnic Vilafranca - Arenys de Munt
22:00
Alt voltatge
Alt Voltatge!
23:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim

Penedès Televisió

21:30
Al dia
Informació general de Catalunya
22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
22:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: