Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove de Vilafranca no va reeixir en els intents de 3 de 7 amb l’agulla a la 5a edició de la Diada de la colla

Aquest dilluns, 12 d’octubre, es va celebrar la cinquena edició de la Diada de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca, que en aquesta ocasió comptava com a colles convidades amb l’actuació de les colles dels Castellers de Castelldefels, la Colla Jove de Castellers de Sitges i els Nois de la Torre.

Pel que fa a la colla local, i mantenint les dificultats que ha arrossegat tota la temporada, no va poder acomplir tots els objectius plantejats. Va començar la primera ronda assolint el que seria el seu castell més destacat. Van descarregar el tres de 7. A la segona ronda venia el repte més important per la colla, el 3 de 7 amb l’agulla. Una construcció que van haver de deixar en intent desmuntat, tot i intentar-la en dues ocasions consecutives. La segona ronda de la Jove de Vilafranca es va completar, finalment, amb una torre de sis. La sort no va acompanyar a la colla tampoc a la tercera ronda que van haver de deixar en un intent desmuntat de quatre de 7. Per acabar els vilafranquins van descarregar el pilar de 5.
Del conjunt de la diada els qui en van sortir més satisfets van ser els de la la Colla Jove de Castellers de Sitges, que van completar una bona actuació amb el cinc de 7, el quatre de 7 amb l’agulla i el quatre de 7, tots tres descarregats. Els Castellers de Castelldefels van sortir de plaça amb el tres de 7 carregat com a millor castell i els Nois de la Torre van descarregar castells de 6.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: