Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pro-Penedès organitza una jornada per la Integració Social, per sensibilitzar sobre la responsabilitat social empresarial

Aquets proper dilluns 5, de 10 a 12 del matí la Fundació Pro-Penedès organitza a Vinseum i junt amb l’Obra Social de “la Caixa” la “Jornada per la integració laboral: un valor social per l’empresa”. Un acte on hi col·laboren també l’ADEPG, la UEP, Grup UVIPE de l’Associació Vinícola Catalana i l’Institut del Cava.

La finalitat d’aquesta jornada és sensibilitzar les empreses del territori de la Responsabilitat Social Empresarial, que fomenta la contribució activa i voluntària de les empreses a la millora social. Des de la Fundació Pro-Penedès es treballa amb empreses per tal d’inserir a les persones amb discapacitat i risc d’exclusió social del nostre territori. En aquest sentit la jornada comptarà amb el testimoni i experiència de les empreses Casa Ametller i Decathlon. Les dues empreses i la Fundació Pro-

Penedès col·laboren des de fa anys contractant persones que necessiten un itinerari d’inserció.

A la Jornada hi intervindran l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull i el Director Territorial de CaixaBank de Barcelona, Jordi Nicolau i es podrà escoltar la ponència sobre Responsabilitat Social Empresarial a càrrec del soci-consultor de Vector 5, Josep Maria Canyelles.

La Jornada per la integració laboral és oberta a totes les empreses i entitats que vulguin participar-hi. Només cal confirmar l’assistència a posant-se en contacte amb la Fundació Pro-Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: