Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La DO Cava presenta els ‘Caves Premium a ‘Sant Sebastià Gastronomika 2015’

El Consell Regulador del Cava participa en el XVII Congrés ‘Sant Sebastià Gastronomika 2015’ que se celebrarà del 5 al 7 d’octubre en el Palau de Congressos Kursaal de Sant Sebastià.

La DO Cava, que acudeix por primera vegada a aquest congrés gastronòmic, comptarà amb l‘Espai Cava Premium’, un estand de 188 metres quadrats on les empreses elaboradores de Cava mostraran els seus millors productes de la gamma Premium. L’espai organitzarà dos tasts diaris maridats on els visitants podran gaudir de diferents harmonies gastronòmiques amb els Caves Premium.

També el Cava estarà present en el sopar oficial que se celebrarà el dilluns, 5 d’octubre, al restaurant Ni neu del Kursaal. El sommelier Guillermo Cruz, Millor Sommelier d’Espanya en Cava, seleccionarà els caves que es prendran amb el menú que prepararan dos dels xefs més famosos de Singapur que crearan un menú inèdit a Espanya que aproparà als comensals a la cultura singapuresa.

D’altra banda, la DO Cava organitzarà, el dimecres 7 d’octubre de 12 a 1 del migdia, una ponència titulada ‘Cava: Innovació i tradició’ dins de les Wine Sessions.

Durant tres dies, Sant Sebastià es convertirà en el referent mundial de la gastronomia. El congrés torna a apostar per les degustacions, les ponències i una àmplia selecció de tallers i tertúlies on els grans cuiners seran els protagonistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: