Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Vilafranca l’estudi de programació del Teatre del Casal “La Principal”

El treball va ser lliurat dimarts pel diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, al regidor d’Urbanisme de Vilafranca, Josep Maria Martí.

L’objectiu de l’estudi, elaborat pel Servei d’Equipaments i Espai Públic, és obtenir un full de ruta per millorar aquest equipament, incrementant la seva qualitat, confort i seguretat tant de les persones com de l’edifici, als estàndards actuals. L’estudi ha de servir a l’Ajuntament i a l’entitat, per poder valorar tècnica i econòmicament les diferents alternatives de millora, planificar les futures inversions i assegurar així la continuïtat de l’activitat cultural en aquest equipament.
El Teatre del Casal, propietat de la societat “La Principal” una entitat fundada l’any 1902, és un edifici construït l’any 1921 i d’un alt valor patrimonial. El teatre té una superfície construïda de 2.500 m2, i consta d’una platea envoltada d’una planta baixa més tres plantes de llotges, i amb un escenari de grans dimensions que permet el muntatge de grans escenografies.
El Casal disposa de més de 4.000 metres quadrats d’instal·lacions al centre de Vilafranca on cada setmana s’hi duen a terme més de 23 activitats diferents i, de forma estable, té obertes les portes d’un cinema, el teatre i una sala de ball.
El Teatre ha mantingut ininterrompudament la seva activitat al llarg dels anys, adaptant-se als nous usos i demandes de la ciutadania, ara però, cal fer un esforç per millorar-ne els estàndard de qualitat i confort i incrementar-ne la seguretat de les persones i l’edifici als estàndards actuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: