Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La demanda de perfils a la Borsa de Treball de l’ADEPG s’ha duplicat aquest mes de setembre respecte el de l’any passat

El servei de Borsa de Treball de l’Associació d’Empresaris del Penedès i el Garraf ha rebut aquest mes de setembre més del doble d’ofertes laborals que el mateix mes de l’any passat.

El departament de Formació i Recursos Humans de l’ADEPG ha vist un augment molt considerable de les sol·licituds de currículums per part de les empreses del Penedès i el Garraf. A falta de tres mesos per tancar l’any, ja s’han superat les demandes de 2014. L’any passat es van atendre fins a 90 processos de selecció i, amb dades acumulades fins aquest setembre, enguany ja se n’han cursat 91.

Els perfils sol·licitats són molt diversos, des de quadres administratius i comercials fins a oficis d’especial demanda, com ara cuiners i frigoristes. Des dels sectors industrials també arriben demandes d’enginyers i personal d’alta qualificació en management i processos.

La Borsa de Treball de l’ADEPG funciona des de fa vint anys i és un dels serveis que s’ofereix a les empreses associades sense cap cost afegit. Les empreses no associades també hi poden accedir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: