Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove de Vilafranca prepara l’actuació del seu cinquè aniversari retornant a fer castells a la masia on van fer els primers

Diumenge al migdia, la Colla Jove de Vilafranca va fer un 3 de 6 davant de la masia de Cal Artigues, a Can Lleó (Sant Martí Sarroca), repetint el mateix castell que fa cinc anys hi van fer en aquest mateix indret, abans de la seva presentació oficial a plaça que va tenir lloc unes setmanes més tard.

Després també hi van descarregar un pilar de 4 i van celebrar-hi un dinar de germanor de tots els castellers.

El proper cap de setmana, la Jove tindrà dues actuacions. El diumenge 11 a la Pobla de Lillet a 2/4 d’1 del migdia, a la plaça de l’Ajuntament, hi haurà actuació castellera al costat dels Laietans de Gramenet. Aquesta actuació s’emmarca dins els actes de la 25a Fira del Bolet i del Boletaire.

L’endemà, dilluns 12, es celebrarà la diada de la colla, la 5a. Diada Jove, a la plaça de la Vila de Vilafranca. Els castells començaran a les 12 del migdia i les colles que acompanyaran els vilafranquins seran la Colla Jove de Sitges, els Nois de la Torre i els Castellers de Castelldefels.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: