Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca i el teatre Cal Bolet participen en la nova edició del projecte “Llegir el Teatre”

Es tracta d’una proposta que consistirà en set sessions, de novembre a juny que es duran a terme a L’Escorxador. En aquestes sessions s’analitzaran els textos de set de les obres de la programació del Teatre Nacional de Catalunya.

De fet, els clubs de lectura de teatre són fruit de la col·laboració entre el Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat.

La finalitat d’aquest club sobre textos teatrals és la voluntat de contribuir a la formació dels espectadors per refinar-ne la qualitat de recepció, i propiciar un major grau d’exigència artística i d’implicació ciutadana respecte al fet teatral i cultural en general.

Valeri Laguna, persona molt vinculada al teatre, serà l’encarregat de conduir i dinamitzar aquest nou club. La primera trobada serà el dia 11 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre a l’Escorxador i es llegirà l’obra “Molt soroll per no res” de William Shakespeare.

Per poder-hi participar cal inscriure’s a la Biblioteca Torras i Bages abans del31 d’octubre. Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

Els participants del club gaudiran d’un descompte en l’adquisició de les entrades del TNC i altres avantatges, que properament seran detallats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: