Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 4a Trobada Bastonera de l’Anoia-Penedès-Garraf tindrà lloc a La Granada

Tindrà lloc aquest dissabte al llarg del matí, amb la presència de nou colles bastoneres. L’acte s’emmarca dins la Festa del Most de la localitat, i en motiu del seixantè aniversari del naixement de la colla bastonera local.

La trobada d’aquest dissabte s’iniciarà a dos quarts d’una a la plaça de l’església, on cada colla realitzarà un ball de presentació i després s’iniciarà una cercavila que acabarà a l’ajuntament, on hi haurà una ballada conjunta i parlaments amb l’entrega de recordatoris a les colles participants. Al finalitzar hi ha un dinar bastoner i l’actuació del grup Folkatr3s.
Hi participarà una colla de l’Anoia, el ball de bastons de Copons, en representació del Garraf ho farà la colla de bastons de La Saca de Sitges i pel Baix Penedès hi ha representat el ball de bastons de l’Arboç i el de Sant Jaume dels Domenys. Finalment de l’Alt Penedès hi ha les Colles de bastoners dels Monjos, Sant Sadurní, Sant Quintí, Lavern, i l’amfitriona de La Granada.
La demarcació del Penedès de la Coordinadora de Ball de Bastons organitza de forma bianual aquesta trobada, que aplega les colles de les comarques de la vegueria Penedès, una de les més nombroses del país. Aquest trobada permet gaudir de la varietat i vistositat del ball de bastons al territori, una de les danses més antigues que es coneixen.
La trobada bastonera organitzada per la colla de Bastoners de la Granada té el suport de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya i de l’Ajuntament de la Granada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: