Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Juvé & Camps traurà els 1s primers vins ecològics la propera primavera

Juvé & Camps ha finalitzat la seva primera verema ecològica després de tres anys de procés de reconversió de les seves vinyes amb un balanç positiu.

La transició de la viticultura integrada, implantada des del 2010, cap a l’ecològica ha suposat un gran esforç per a Juvé & Camps que ha invertit en infraestructures per adaptar les 271 hectàrees de vinya i obtenir la certificació, amb l’objectiu de convertir-se en un celler elaborador exclusivament de vins i caves ecològics.
El celler de Sant Sadurní, un dels més reconeguts elaboradors d’escumosos de qualitat del món i líder en elaboració de Cava Gran Reserva, ja traurà els seus primers vins ecològics al mercat la propera primavera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: