Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Casanovas ha presentat B, la película a la Sala Zazie

El dramaturg vilafranquí és l’autor de l’obra de teatre Ruz-Bárcenas, en la qual es basa la pel·lícula de David Ilundain. B es va poder veure ahir al vespre a la Sala Zazie i Casanovas va ser l’encarregat de presentar la sessió, acompanyat pel president de Cine Club Vilafranca Manel Balaguer.

El dramaturg va explicar que el seu text és gairebé una transcripció literal de les converses entre el jutge Pablo Ruz i l’ex tresorer del Partit Popular Luis Bárcenas el 15 de juliol del 2013 a l’Audiència Nacional. Casanovas volia parlar de la corrupció i la corrupció parla per sí sola amb aquesta declaració d’un Bárcenas magistralment interpretat per Pedro Casablanc. A l’altra banda, Manolo Solo interpreta el jutge Ruz amb la mateixa solvència.

Casanovas considera interessant com el llenguatge cinematogràfic i el teatral arriben de forma diferent al públic. Però explica que, en els dos casos, la resposta del públic ha estat molt bona.

B, la película també es pot veure avui a un quart d’onze a la sessió de Cine Club Vilafranca. Abans, a un quart de nou, es projectarà el darrer treball de Marc Recha, Un dia perfecte per volar, amb la participació del mateix director. La pel·lícula es podrà veure també demà a les vuit del vespre .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: