Diumenge, 9 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francesc Giralt deixa de ser el secretari general de l’Ajuntament de Vilafranca

Francesc Giralt és funcionari de l’Ajuntament de Vilafranca i el seu lloc de treball és el d’advocat Cap dels Serveis Jurídics. A banda d’exercir aquestes tasques, des de 1992 ve assumint de forma provisional la plaça de secretari general.

El ple municipal del passat mes de juliol va crear un nou lloc de treball de director de l’Àrea de Serveis Interns i Hisenda. Un càrrec que comporta la direcció dels serveis adscrits a l’Àrea, com secretaria i servei jurídic, governació, recursos humans i organització, compres i contractació, o informàtica, entre d’altres ens dependents de l’Ajuntament. Podia accedir al nou lloc de treball de direcció el personal funcionari de carrera o laboral fix de l’Ajuntament, del grup funcionarial A1 i amb titulació de llicenciat o grau en dret, Ciències Polítiques, Economia i altres semblants.Seguint el procediment, el passat dilluns, 28 de setembre, la Junta de Govern va nomenar Francesc Giralt com a nou director de l’Àrea.
Giralt compatibilitzarà la direcció de l’Àrea amb la prefectura dels Serveis Jurídics. Però renuncia a la secretaria, i ara l’Ajuntament ha iniciat els tràmits per a seleccionar un nou secretari o secretària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: