Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta a Sant Sadurní el llibre “una Constitució per a Catalunya” de Santi Vidal

Aquest dissabte a dos quarts d’una del migdia, a la Biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya, Santi Vidal, acompanyat per la periodista Marina Llansana, presenta el seu darrer llibre Una Constitució per a Catalunya.

Una constitució per a Catalunya és el relat de com es va elaborar el primer esborrany de Constitució catalana i repassa, article per article, els aspectes més rellevants d’aquest text constitucional.
El jutge Santi Vidal explica en una conversa amb la periodista Marina Llansana com serà el futur Estat català que han imaginat un grup d’experts constitucionalistes amb ell al capdavant. Una conversa aclaridora que aporta reflexions noves al món del dret i que alhora va destinada a tots aquells a qui interessa seguir, des de l’inici, el procés de construcció d’un Estat nou.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: