Dilluns, 21 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entrem-hi ha reconegut les 54 empreses que contribueixen a trencar el cercle

Aquesta cinquantena d’empreses participen al programa Junts trenquem el cercle!, que lidera Entrem-hi i compta amb el suport de 12 ajuntaments del Penedès, la Diputació i l’Obra Social de La Caixa.

El cercle que volen trencar al·ludeix a les dificultats en el que estan immerses persones amb vulnerabilitat, que provoca un empitjorament progressiu de les seves condicions. El projecte, engegat fa més de dos anys, vol millorar les seves capacitats professionals.
En l’acte de reconeixement a les empreses col·laboradores, celebrat ahir a Vilafranca, el gerent d’Entrem-hi, Juli Silvestre, destacava que és un “projecte clau” que ha aconseguit el compromís de 54 empreses amb persones amb nom i cognom que es troben en situació de vulnerabilitat.
Fins ara, 144 persones en situació de risc o de vulnerabilitat social han rebut formació, acompanyament, ajut social o han tingut la possibilitat de fer pràctiques no laborals en aquestes empreses.
Silvestre també ha volgut destacar que aquestes 54 empreses s’han implicat a fons fins al punt de cofinançar aquestes accions i contractar aquestes persones en risc d’exclusió social.
Amb aquest acte, Entrem-hi ha volgut posar en valor el compromís social de les empreses participants a Junts trenquem el cercle!. Empreses que mantenen el seu compromís i gràcies a les quals han aconseguit un alt índex d’inserció laboral.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
Poemes pel Penedès
Poemes musicats i interpretats per Paton Soler

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: