Dimarts, 21 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entrem-hi ha reconegut les 54 empreses que contribueixen a trencar el cercle

Aquesta cinquantena d’empreses participen al programa Junts trenquem el cercle!, que lidera Entrem-hi i compta amb el suport de 12 ajuntaments del Penedès, la Diputació i l’Obra Social de La Caixa.

El cercle que volen trencar al·ludeix a les dificultats en el que estan immerses persones amb vulnerabilitat, que provoca un empitjorament progressiu de les seves condicions. El projecte, engegat fa més de dos anys, vol millorar les seves capacitats professionals.
En l’acte de reconeixement a les empreses col·laboradores, celebrat ahir a Vilafranca, el gerent d’Entrem-hi, Juli Silvestre, destacava que és un “projecte clau” que ha aconseguit el compromís de 54 empreses amb persones amb nom i cognom que es troben en situació de vulnerabilitat.
Fins ara, 144 persones en situació de risc o de vulnerabilitat social han rebut formació, acompanyament, ajut social o han tingut la possibilitat de fer pràctiques no laborals en aquestes empreses.
Silvestre també ha volgut destacar que aquestes 54 empreses s’han implicat a fons fins al punt de cofinançar aquestes accions i contractar aquestes persones en risc d’exclusió social.
Amb aquest acte, Entrem-hi ha volgut posar en valor el compromís social de les empreses participants a Junts trenquem el cercle!. Empreses que mantenen el seu compromís i gràcies a les quals han aconseguit un alt índex d’inserció laboral.

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Ple municipal
Transmissió des de Vilafranca del Penedès
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Lourdes Sánchez - Medi ambient i habitatge

Penedès Televisió

19:00
Ple municipal
Transmissió de la sessió plenària de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Músics d'aquí
Josep Ferrer, cantant

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: