Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots no descarten el pilar de set amb folre de cara a una diada del Roser de màxims

Els de la camisa vermella preveuen un programa de màxims per aquest dissabte. Volen descarregar el tres de nou amb folre que ja van carregar per la festa major de Vilafranca, tirar el 5 de 8 estrenat a Torredembarra i plantar una torre de vuit amb folre més. Per acabar, la idea inicial és el pilar de sis.

Però els Xicots no descarten el pilar de set amb folre: encara queden un parell d’assaigs, el d’avui exclusivament de pilar, i el de divendres amb una atenció especial a l’espadat, que podrien fer que la colla es decantés per un altre objectiu de màxims.

Per a la colla, la diada del Roser ha de tenir un component de festa i de celebració de la que ha estat una boníssima temporada per als Xicots.

Els Xicots de Vilafranca actuaran aquest dissabte a la Plaça de la Vila amb els Castellers de Lleida i els Xiquets de Reus. La diada començarà a les sis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: