Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca fan la clàssica de 8 a Mallorca

Els Xicots de Vilafranca han viscut un cap de setmana especial, no només pel fet de viatjar més lluny del que és habitual per fer castells, sinó també per la bona actuació que s’hi ha pogut realitzar.

Els vermells, convidats a la 16a diada dels Castellers de Mallorca, van completar la clàssica de 8.
L’actuació va tenir lloc dissabte a la tarda a la plaça de la Cort de Palma, davant l’ajuntament de la ciutat, amb la colla amfitriona i els Al·lots de Llevant. El primer castell dels Xicots en aquesta ocasió va ser el 4 de 8, treballat però segur, que ha estat el 18è de la temporada. A continuació van descarregar el 3 de 8, el més llunyà que han fet mai els Xicots i el 21è de la temporada. La torre de 7 en tercera ronda va tancar l’actuació.
A dues setmanes de la Diada del Roser, la cap de colla Aina Mallol no va deixar escapar l’ocasió per rodar castellers i castelleres. Així, en els tres castells realitzats a Mallorca, com també en el pilar de 5 final, hi van debutar almenys un membre de tronc.
Les dues colles mallorquines van tenir també actuacions destacables de castells de 7. Els castellers de Mallorca van descarregar el primer 5 de 7 de la temporada, sumat a 3 de 7 i 3 de 7 amb l’agulla. Els Al·lots de Llevant van realitzar el 3 de 7, la torre de 7 i el 3 de 7 amb l’agulla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: