Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han aconseguit patrocini per les camises d’assaig

Queden poques setmanes per finalitzar el mandat de l’actual junta directiva de la colla i, finalment, han pogut anunciar un dels seus objectius plantejats a la candidatura quan es van presentar a les eleccions per dirigir la colla.

A pocs dies de finalitzar la temporada ha arribat a un acord per disposar d’una camisa d’assaig patrocinada.
La Xarxa de Comunicació Local i els Castellers de Vilafranca han signat un conveni de col·laboració. Els castellers vilafranquins es comprometen a incorporar la imatge de La Xarxa en la seva camisa d’assaig, a més d’una actuació castellera i de la cessió dels drets televisius de la mateixa.
Es tracta d’una camisa blau marí molt fosc, gairebé negre, de cotó al 100% i reforçada, per la pràctica castellera. A davant porta l’escut de la colla i al darrera el logotip de la Xarxa. Els Verds també s’han compromès a fer una actuació per la Xarxa, l’any vinent. Encara no s’ha concretat el dia ni el lloc, però en cap cas interferirà en el calendari habitual de la colla ni substituirà cap diada important. En contraprestació la Xarxa fa una aportació econòmica a la colla i, tot i que es tracta d’un organisme públic depenent de la Diputació, no s’ha fet pública la quantitat. Els vilafranquins són els primers en signar un conveni però des de la colla han explicat que pel que sembla la Xarxa té la intenció també d’arribar a acords similars amb les colles castelleres més importants del país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: