Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca ensopegen amb el quatre de nou amb l’agulla

Aquest diumenge els Verds han participat a la Diada dels Castellers de Sants a Barcelona, junt amb la colla amfitriona i els Minyons de Terrassa.

Una diada amb presència de dues colles grans, però en la que en va sortir com a clarament victoriosa la colla local dels Castellers de Sants, que van descarregar per primera vegada aquesta temporada la torre de nou amb folre i manilles.
Els Castellers de Vilafranca portaven la intenció de descarregar per primera vegada aquesta temporada el quatre de nou amb l’agulla, però la construcció se’ls va resistir.
Van obrir la primera ronda amb el 3 de 9 amb folre, que van descarregar amb solvència. A la segona ronda venia el repte principal, l’intent de quatre de nou amb l’agulla, que es va quedar en intent. La construcció pujava bé però el folre va començar a treballar molt d’hora i el castell es va trencar just amb la cassoleta col·locada.
La caiguda va passar factura als Vilafranquins que van haver de rebaixar objectius i van completar el quatre de nou amb folre a la segona ronda i la torre de vuit amb folre a la tercera.
Acabada la diada el cap de colla, Pere Almirall, en feina un balanç negatiu per l’ensopegada amb el quatre amb l’agulla, però recorda que encara queden les diades de Sitges i de Tots Sants per portar-lo a plaça.
A la mateixa diada la colla que en va sortir més satisfeta va ser la dels Castellers de Sants que van completar una gran actuació. A primera ronda van descarregar el 3 de 9. A la segona ronda presentaven el repte principal. La torre de 9 amb folre i manilles, un gamma extra que ja van descarregar en dues ocasions la temporada passada i que van completar també aquest diumenge, per primera vegada aquesta temporada. Van arrodonir la jornada descarregant el 4 de 9 amb folre. Per la seva banda els Minyons de Terrassa van completar els tres i quatre de 9 en primera i segona ronda i van descarregar també un cinc de 8 a la tercera ronda.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: