Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El violoncel·lista vilafranquí Amat Santacana al primer Tast de Cambra de l’OCP a Vinseum

Aquest dissabte, 31 d’octubre, a les 7 de la tarda, continua la programació musical que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca amb el primer Tast de Cambra d’aquesta temporada de l’Orquestra de Cambra del Penedès que tindrà lloc a l’Auditori de Vinseum.

El violoncel virtuós a la Itàlia del barroc és el títol del concert que anirà a càrrec del violoncel·lista vilafranquí Amat Santacana i el contrabaixista Felipe Contreras, professor de l’EMM M. Dolors Calvet.
Aquest cicle complementa i amplia l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori Municipal amb uns concerts de format més reduït. Acostar al públic de Vilafranca i de la comarca música de cambra de qualitat i potenciar la vinculació amb la música d’un espai de la rellevància cultural com Vinseum són els principals valors d’aquesta nova línia. Els concerts es complementaran amb una degustació i presentació de producte de diversos cellers de la comarca. Cellers sensibles vers l’art i la cultura que són una part essencial d’aquest projecte.
El passat dilluns els dos músics van realitzar una acció pedagògica d’interpretació del repertori barroc a l’alumnat de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet.

Al final del concert el celler Gramona oferirà una degustació d’un dels seus caves emblemàtics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: