Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Santi Alonso publica la seva primera novel·la de ciència ficció titulada “El tercer polo de la tierra” ambientada a finals del s.XXI

El jove escriptor de 27 anys presentava el llibre aquest dimecres al vespre a la llibreria l’Odissea. Es tracta de la primera novel·la que li publica Atlantis, després d’enviar el manuscrit a d’altres editorials.

Tot i així, aquest no és el seu primer llibre. Fa uns anys en va escriure un altre, més personal, que parlava de la seva família i de com van emigrar d’Almeria a Vilafranca. En aquesta nova novel·la, però, el tema és totalment diferent i explica una història de ciència ficció ambientada a Londres, a finals d’aquest segle, després de la 2a guerra mundial. Malgrat que es tracta d’una ficció, té certes similituds amb el context actual.

Alonso es dedica a l’escriptura com un hobby. Llicenciat en química, actualment està fent la tesi doctoral i es defineix com a autodidacta, tot i que per millorar l’estil va assistir a l’escola de lletres de l’Odissea, on dimecres es feia la presentació.

L’encarergat de presentar el llibre davant el públic va ser un antic professor seu de l’escola Pau Boada que, casualment, també va ser un dels companys del curs de lletres de l’Odissea.

La novel·la, que de moment té una tirada de 100 exemplars, es va presentar el passat 15 de setembre a Barcelona i fora de Vilafranca es pot trobar a El Corté Inglés, a La Casa del Libro i al portal Amazón.

Ara Alonso ja està pensant en el proper llibre, la segona part del que vol que es converteixi en una trilogia.

Comentaris

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: