Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El segell commemoratiu dels 150 anys de la línia Tarragona Martorell s’ha presentat a Sant Sadurní

El passat 9 d´octubre va entrar en circulació per a tot l´estat el segell que commemora els 150 anys de la línia de Ferrocarril Tarragona-Martorell (1865-2015), emès per la “Fábrica Nacional de Moneda y Timbre”.

Aquest mateix dia el segell es va presentar a La Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní, en un acte que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant SadurníMaria Rosell, i del subdirector general de filatèlia Modesto Fraguas, així de presidents i directius d´entitats i federacions filatèliques de Catalunya.

Amb un valor facial 0´90 euros, les característiques d´aquest segell el fan d´ús per a correu internacional a Europa en cartes normalitzades de fins a 20 grams. En l´acte de presentació també es van posar en circulació els anomenats sobres de primer dia del segell, amb l´encuny corresponent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: