Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El curs d’internacionalització de l’ADEGP s’inicia amb les 10 places completes i amb un alumnat molt heterogeni

El Centre Àgora de Vilafranca ha acollit aquest divendres les primeres sessions d’aquest primer postgrau universitari que s’organitza a la capital de l’Alt Penedès, des de l’Escola de Direcció d’Empresa de l’ADEGP i en col·laboració amb la Universitat de Vic.

La primera sessió l’ha impartit Sergi Gil, Màster en Alta Direcció d’Empreses i propietari d’una empresa de consultin, amb la voluntat de donar eines a les empreses locals de cara a la seva internacionalització. Gil remarca que per a les empreses més petitets cal una empenta per iniciar aquest pas, però que també cal ser conscients que avui en dia el mercat de qualsevol empresa de casa nostra és, com a mínim, Europa.

Des de l’Escola de Direcció d’Empresa, la responsable de formació Susana Gómez, comentava que estaven molt satisfets de poder oferir un post grau com aquest a Vilafranca.

Entre les persones que s’han adreçat a fer aquest curs els perfils són molt heterogenis, des de responsables de vendes i comerç exterior d’empreses, a persones que volen adquirir coneixements per tal d’ampliar els seus coneixements i poder promocionar.

És el cas per exemple de Hanan Benaliti, que treballa a la Seat, a Martorell, i ve expressament des de Sant Andreu de la Barca.

Un altre dels participants és Manel Ortiz de Cafès Novell, que explica que l’empresa està en procés d’expansió i és interessant poder-se posar al dia.

El curs s’imparteix al Centre Àgora. Ha començat aquest divendres 2 d’octubre i s’allargarà fins el maig de 2016. El professorat i el programa acadèmic són aportació de la Universitat de Vic·Universitat Central de Catalunya, mentre que la producció va a càrrec de l’Escola de Direcció d’Empresa, que és la insígnia de l’ADEPG especialitzada en la formació de màxima qualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: