Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Clownic agafa embranzida i atrau molts visitants a Torrelles de Foix

La segona edició del Festival Clownic, celebrat aquest cap de setmana, es consolida com un complement potent de la tradicional Fira artesana de Torrelles.

Amb una programació basada en els pallassos, el teatre i la música per al públic familiar ha atret visitants de l’Alt Penedès i el Garraf i ha omplert els aparcaments habilitats i els restaurants del poble.
La regidora de Promoció Econòmica de Torrelles, Sira Carbó, es mostra molt contenta i destaca que dissabte a la tarda hi havia un miler de cotxes als aparcaments i que l’actuació de la pallassa basca Virgínia Imaz i el concert de dissabte també van ser un èxit.
El plat fort del Clownic ha estat el concert de Dàmaris Gelabert de dissabte per la tarda, en el qual va cantar les seves famoses cançons per aprendre acompanyada de les nenes dels seus vídeos.
El concert va començar amb un clàssic seu, L’hora de fer música.
A l’acabar, els infants van fer cua per fer-se fotos amb Dàmaris Gelabert.
A banda de la cantant, al Clownic hi ha participat l’associació Elna amb un contacontes de carrer i els grups Jam, amb un golfista i el seu caddy movent-se per la fira, les Decopivolta o els acròbates de Tresperté.
El Clownic i la Fira artesana s’han complementat a la perfecció. La fira,
que té els seus orígens en el segle XIX, ha celebrat la 26a edició, amb bon estat de forma traduït en 27 parades d’alimentació i 21 d’artesania.
La consellera de Governació, Meritxell Borràs, era l’encarregada d’inaugurar-la dissabte pel matí.
La creació d’una zona de foodtrucks amb cuina mediterrània, asiàtica, creps, tapes, entrepans i brasa, acompanyada d’una petita mostra d’elaboradors de cervesa artesana ha estat un al·licient més per als visitants.

Comentaris

  1. merce valles puche

    Va ser un cap de setmana fantastic i am sento molt orgullosa de que iniciatives recuperades per el meu Pare JORDI VALLES DOMENECH Alcalde de Torrelles de Foix i una de les seves prioritats durant el seu mandat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: