Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle “Vilafranca, capital humà” se centra aquest octubre en el sector logístic

Organitzat pel Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca, el cicle “Vilafranca, capital humà” programa un segon speed networking el dimarts 27 d’octubre al matí, a La Fassina.

En un mateix espai, els empresaris participants podran entrevistar professionals de la logística, sobretot amb perfils d’operaris de magatzem. Les sessions tindran un format dinàmic amb entrevistes de cinc minuts. D’aquesta manera, l’empresa comptarà amb una primera impressió dels candidats i podrà reservar-se els currículums per ampliar informació quan ho necessiti i els candidats hauran tingut l’oportunitat de donar-se a conèixer.
Prèviament, es farà una acurada preselecció per encaixar els perfils dels professionals i les necessitats de les empreses i els inscrits podran participar en tallers formatius.
Les empreses interessades en participar poden realitzar la preinscripció o ampliar informació al Servei d’Ocupació i Formació de Vilafranca, fins el 16 d’octubre. Les inscripcions per a professionals ja estan tancades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: