Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Àgora de Vilafranca organitza una xerrada sobre l’economia social i solidària

Estan obertes les inscripcions a la xerrada informativa “Què és l’economia social i solidària?” que tindrà lloc el proper 28 d’octubre al centre Àgora de Vilafranca.

És la part introductòria al curs “Eines per emprendre col·lectivament“ que es desenvoluparà durant el mes de novembre.

El curs està organitzat conjuntament per les àrees de Desenvolupament Econòmic Local de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca. Amb una durada de 11 sessions, es durà a terme del 2 al 26 de novembre, i es realitzarà alternativament entre l’Espai per l’Emprenedoria dels Monjos i el Centre Àgora de Vilafranca.

Aquesta activitat formativa té com a objectiu donar a conèixer el model d’empresa cooperativa i promoure noves iniciatives emprenedores, donant relleu a l’economia social solidària a la comarca i a la necessitat de potenciar una cultura emprenedora d’enfocament social. Va dirigida a totes les persones o organitzacions amb inquietuds socials, que tenen ganes d’emprendre però encara no tenen cap idea de negoci.

Prèvia a la formació, s’oferiran dues xerrades introductòries: el dia 26 d’octubre, a les 7 de la tarda, a l’Espai dels Monjos i el dia 28 d’octubre, a les 11 del matí al Centre Àgora de Vilafranca.

La inscripció és gratuïta. Per informació i inscripcions, cal dirigir-se a l’Espai dels Monjos, o bé a la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: