Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge Vilafranca acull la Súper Copa Catalana de Bàsquet en cadira de rodes

El pavelló de la gamba, a la zona esportiva de Vilafranca acollirà diumenge a partir de les 6 de la tarda la disputa de la Súper Copa Catalana de bàsquet en Cadira de Rodes que disputaran el CB MIFAS i el Club Esportiu Global Bàsquet (exSant Nicolau).

El CB MIFAS participa en qualitat de guanyador de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes de la temporada passada i jugarà contra el guanyador de la Copa Catalunya, l’equip Global Bàsquet. El lliurament de premis està previst a les 8 del vespre una vegada finalitzi el partit.

Així mateix, i gràcies a la col·laboració amb l’Associació Entretots Penedès es portaran a terme, entre les 4 de la tarda i les 6, diferents activitats de promoció multiesportiva de l’esport adaptat, obertes al públic en general per conèixer més de prop l’esport adaptat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: